Tietoa meistä

 

Lääketieteen, liikunnan ja kuntoutuksen oppimisen tukena jo vuodesta 1988.

Tahtotilamme on tarjota kansainvälisesti tunnustetut oppimateriaalit ja työkalut asiakkaan ohjaukseen ystävällisen ja joustavan asiakaspalvelun kera. Näin sinä voit keskittyä ammattitaidon kehittämiseen, olit sitten fuksi, kandi tai kokenut ammattilainen.

 

 

Medirehabook syntyi, koska halusimme tuoda tarpeellisen tiedon lähemmäksi sinua. Lääketieteen, liikunnan ja -kuntoutusalojen oppimateriaalien etsimiseen ja ostamiseen piti nähdä suuri vaiva taannoin 90-luvulla. Medirehabook Kustannus Oy:n perustajina halusimme ratkaista yksittäisten tilaajien ongelmat, kuten pitkät toimitusajat ja kalliit rahdit, turhasta vaivannäöstä puhumattakaan. Nyt perheyrityksemme on kasvanut yhdeksi pohjoismaiden suurimmaksi lääketieteen, liikunnan ja kuntoutuksen opetusmateriaalien maahantuojaksi. Kasvua tukemassa on lähes 150 neliön kokoinen varastomme Keski-Suomessa. Tämä takaa nopeat toimitukset ympäri Suomea.

 

 

Erikoista meissä on se, että olemme tehneet vuosikymmeniä kirjojen ja anatomistenmallien myyntiesittelyitä alan tapahtumissa, koulutuksissa ja kouluissa. Jatkamme edelleen tätä suosituksi todettua perinnettä, mutta nyt tuomme myös enemmän tuotteita verkkokaupan ja sosiaalisen median kautta vieläkin lähemmäs sinua!

 

 

 


Vahvuutemme

Vankalla kokemuksella varustettu asiakaspalvelu.

Laadukkaat tuotteet, edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

Perheyrittäjien sisu ja palo tehdä 100% hyvää työtä!