Anatomiset mallit

Ihmisen anatomia | Anatomiset mallit | Havaintomallit | Potilasnuket | Simulaatiomallit

Tarvitsetko apua anatomian oppimiseen vai olisiko asiakkaasi helpompi ymmärtää kehon toimintoja konkreettisen mallin tuella?
Anatomiset mallit esittävät ihmisen anatomian rakenteet käsin kosketeltavassa muodossa. Aidon näköiset materiaalit, värit ja pinnan tekstuuri esittävät realistisen kuvan kehon rakenteista. Liikkuvat mallit sopivat lihasten, nivelten ja luuston liikkeiden demonstrointiin. Niitä voi käyttää sekä opetuksessa kouluisssa, että vastaanotoilla asiakas/potilasohjauksessa.

Anatomian opetus on yksi tärkeimmistä aiheista kaikissa terveydenhoitoalankoulutuksissa. Tämän takia mallien anatominen tarkkuus on olennainen osa tuotteen laatua. Olemme poimineet valikoimaamme maailman parhaimmat anatomisten mallien valmistajien tuotteet; 3B Scientific ja SOMSO sekä Erler-Zimmer ovat saksalaisia perheyrityksiä, jotka ovat toimineet alalla kymmeniä vuosia.

Pitkällä kokemuksellamme voimme auttaa sinua löytämään oikean mallin, niin kulutusominaisuuksiltaan istuvaan opetuskäyttöön kuin havaintomalliksi työhuoneeseen. Jos olet tilaamassa suurempaa erää erilaisia malleja tai jos sinulla on kysyttävää, niin ota suoraan meihin yhteyttä! Teemme aina isoimpiin tilauksiin erikseen tarjoukset.

Marita Ylinen: info@medirehab.com tai 0400 640 864

Lisää 3B Scientific malleja löydät listattuna tästä katalogista: 3B Scientific – Medical Education Catalog
Somson ja Erler-Zimmerin malleja voit katsella näistä linkeistä: Somso Catalog ja Erler-Zimmer Catalog

Kaikki katalogeissa olevat mallit ovat tilattavissa meidän kauttamme. Teemme mielellämme tarjouksen eli ole rohkeasti yhteydessä!