Anatomiset mallit

Havaintomallit | Potilasnuket Opetusmallit

Anatomiset mallit esittävät ihmisen anatomian rakenteet käsin kosketeltavassa muodossa. Aidon näköiset materiaalit, värit ja pinnan tekstuuri antavaat realistisen kuvan kehon rakenteista. Liikkuvat mallit sopivat lihasten, nivelten ja luuston liikkeiden demonstrointiin. Niitä voi käyttää sekä opetuksessa kouluisssa, että vastaanotoilla asiakas/potilasohjauksessa.

Anatomian opetus on yksi tärkeimmistä aiheista kaikissa terveydenhoitoalankoulutuksissa. Tämän takia mallien anatominen tarkkuus  ja kestävyys ovat olennainen osa tuotteen laatua. Olemme poimineet valikoimaamme maailman parhaimmat anatomisten mallien valmistajien tuotteet; 3B Scientific ja SOMSO sekä Erler-Zimmer . Nämä kolme ovat saksalaisia perheyrityksiä, jotka ovat toimineet alalla kymmeniä vuosia.

Pitkällä kokemuksellamme voimme auttaa sinua löytämään oikean mallin, niin kulutusominaisuuksiltaan istuvaan opetuskäyttöön kuin havaintomalliksi työhuoneeseen. Jos olet tilaamassa suurempaa erää erilaisia malleja tai jos sinulla on kysyttävää, niin ota suoraan meihin yhteyttä! Teemme aina isoimpiin tilauksiin erikseen tarjoukset. Myynti: info@medirehab.com tai 0400 640 864

Näytetään kaikki 118 tulosta

Näytetään kaikki 118 tulosta